dilluns, 7 de febrer del 2011

Que en penso jo.

Que en penso jo.

En aquests vídeos, veiem el que pot passar si fem un mal ús d’Internet però  realment pot passar?
La resposta a aquesta pregunta es sí, si no sabem com protegir-nos a nosaltres i a l’ordinador pot passar que per exemple en el cas menys greu et entri un virus i et robi tot el que tens.
Perquè també pot passar que tu posis la cam algú que si no li tens confiança es perillós, perquè tu com saps que el que estàs veien es cert?
Hi ha gent malintencionada que es pot fer passar per una altre persona i posar una imatge davant la càmera i ser realment un altre.
També hi ha el perill que et pots buscar tu sol, posem el cas de que penges imatges teves que ara et semblen divertides en una xarxa social, no pots controlar qui es guarda aquestes imatges i quin ús en pot fer d’elles, cal ser molt conscient del que penges.
Els vídeos que vam veure reflectien una mica tot això que es el que pot passar i si ho penses bé és molt millor així, perquè ja saps quines poden ser les conseqüències negatives i pots evitar-ho.
Personalment no conec a ningú que li hagi passat totes aquestes coses, però per que segueixi així més val prendre precaucions i vigilar el que fas i poses en Internet.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada