dilluns, 22 de novembre del 2010

L’ÈXIT D’INTERNET 2.0

L’ÈXIT D’INTERNET 2.0

És evident que tots utilitzem Internet, tant per a buscar informació, però també per veure vídeos, o estar amb contacte amb els nostres amics en les xarxes socials.
Segons les dades d’Alexa.com, podem observar que la pàgina més utilitzada amb diferencia és el “google”, seguit per “facebook” i per “youtube”.

Google- Aquesta pàgina està especialitzada en la recerca d’informació, 1 de cada 4 persones utilitzen el google.
Va ser creat el 1998 per Larry Page i Sergey Brin, ( dos estudinats de doctorat en ciències de la Computació de la Universitat de Stanford.
Aquest també te unes altres aplicacions com per exemple: Froogle, Google Desktop  Search, Gmail, Google Earth, Google Talk......

Facebook- Aquesta pàgina es anomenada web 2.0, es la xarxa més gran que i ha, hi estan subscrits més de 500 milions d'usuaris i uns 200 milions de visites al mes.

Youtube- És el reproductor de vídeos més utilitzats en l’actualitat, si vols ser algú en el món de la música has de tenir com a mínim una o dues cançons.

Opinió Personal: Crec que està molt bé que la gent pugui utilitzar de manera segura aquestes pàgines web encara que han d’estar molt vigilades perquè com tot si s’utilitza massa i malament pot ser dolent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada