dimecres, 6 d’abril del 2011

Com fer una viquipèdia


Per a escriure un article en la viquipèdia, vam haver de crear-nos un compte, la qual cosa en igual que en qualsevol altre pàgina, ja que només hem d’escollir un nom d’usuari i una contrasenya.
Tot seguit, abans de començar a escriure un article, ens hem de llegir totes les normes, i recomanacions, per tal de que allò que escrivim sigui cert al 100% i que ningú ens ho hagi de esborrar perquè està malament, ni mal redactat, i que no hi hagin faltes.
Una recomanació per tal de que estigi bé es que les frases siguin curtes i la informació estigui clara.
Un cop  ja ho has llegit tot, cal buscar un article que vulguis escriure o si ja ho està que puguis retocar o escriure més sobre el tema.
En aquest cas, jo he buscat una biografia d’un cantant i amb la sort de que el que hi apareixia era molt poc, i l’he pogut fer bé, afegir informació, i retocar el que hi havia.
Un cop ja saps el que vols posar només cal anar a editar i posar-ho, pot posar-hi títols, fer quadres o enganxar-hi un linck ,m perquè vagi a un altre viquipèdia.
Realment jo no pensava que fer una viquipèdia fos tan senzill, ja que el més difícil de tot es fer els títols, els quadres o enganxar una imatge, però tota la resta és molt senzill.
Aquí està el meu perfil:

Aquí estan els enllaços a la viquipèdia que he creat: http://ca.wikipedia.org/wiki/Bruno_Mars